Termékek  Vadász Optika Céltávcsövek

Swarovski DS 5-25x52 Gen II. céltávcső

Gyártó: Swarovski
Termékkód: dS 5-25x52genII
Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, az árváltozás jogát fenntartjuk!  Az üzemeltető nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árakért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő megjelő árakért!
A termék aktuális áráról érdeklődni szíveskedjen!
Elérhető

Swarovski DS 5-25x52 Gen II. céltávcső - A Swarovski DS Gen II ballisztikai kalkulátorral ellátott második generációs céltávcsövei egyedülállóak és ezáltal piacvezetők ebben a szegmensben. Innovatív megoldásai nagyban megkönnyítik, kényelmessé teszik a vadászatot. Azáltal, hogy egy gombnyomással megmérjük a távolságot és a céltávcső beállítja nekünk az ideális becsapódási pontot, kiküszöböljük a kézi távolságmérésből adódó hátrányunkat.


Swarovski DS 5-25x52 Gen II sínes kivitelű : 4.730 Euró
Swarovski DS 5-25x52 Gen II 40mm gyűrűs: 4.630 Euró

Vadásztávcső beépített lézeres távolságmérővel és intelligens  ballisztikai korrekcióval. Nincs más teendőnk, mint kiválasztani a lőszerünk pontos típusát, és a távcső megoldja helyettünk a célpontkorrekciót. Egyetlen gomb megnyomásával a Swarovski DS megméri a pontos távolságot, majd a hőmérsékletet, a szelet és a lövés szögét kiszámolva szálkeresztünkön piros ponttal megjelöli a pontos lövéshez szükséges magassági korrekciót. Nekünk nincs más dolgunk mint meghúzni az elsütőbillentyűt. A Swarovski DS 5-25x52 a minimálisra csökkenti a hibázás lehetőségét. Ajánljuk a távlövés szerelmeseinek és minden olyan vadásznak, aki szenvedés nélkül szeretné az áhított vadat terítékre hozni.
Egyedi 40mm-es tubusának köszönhetően egy robosztus távcsövet kapunk cserébe, mely 50-es kaliberig bármilyen puskára megfelelő választás. A Swarovski DS applikáció segítségével gyerekjáték a távcső beállítása. A céltávcsövek csúcsa, ennél már nincs feljebb.Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

FIGYELEM!
A vadaszfegyverbolt.hu -  honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag  fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!