-7%

Swarovski dS 5-25x52 P L Céltávcső

Gyártó: Swarovski
Termékkód: dS5-25
Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, az árváltozás jogát fenntartjuk!
1.401.750 Ft
1.297.800 Ft bruttó(4.120 EUR)
( 1.021.890 Ft + 27% ÁFA)
Az ár 315.00 EUR árfolyamon kalkulált!
Elérhető

Swarovski dS 5-25x52 P L céltávcső. START SMART. Okos céltávcső lézer távmérővel és ballisztikával ellátott legújabb generációs eszköz a vadász társadalom számkára.

A SWAROVSKI OPTIK megcsinálta a világ legjobb távmérős céltávcsövét, fejlett ballisztikával. A mért távolság és környezeti paraméterek alapján pontosan megmutatja, hogy hová kell céloznunk.

- SWAROVSKI OPTIK DIGITÁLIS INTELLIGENCIÁVAL
- A CÉLPONT AUTOMATIKUS MEGJELENÍTÉSE
- EGYEDI ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT
-TÁVOLI CÉLPONT KÖZELÍTÉSE
- EGYÉNI BALLISZTIKAI ADATOKTermék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

FIGYELEM!
A vadaszfegyverbolt.hu -  honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag  fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!