Termékek  Vadász Optika Keresőtávcsövek

Swarovski EL Range 8x42 nyomkövető asszisztens keresőtávcső

Gyártó: Swarovski
Termékkód: swelr842
Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, az árváltozás jogát fenntartjuk!  Az üzemeltető nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árakért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő megjelő árakért!
A termék aktuális áráról érdeklődni szíveskedjen!
Elérhető

Swarovski EL Range 8x42 nyomkövető asszisztens keresőtávcső - Az EL Range sorozat távcsöveit beállíthatja az egyéni igényeinek megfelelően, és feltöltheti rá saját ballisztikai adatait, így minden vadászati helyzetet pontosan mérhet fel. SWAROVISION technológia precíziós működésének és a teljes látómezőre kiterjedő élességének köszönhetően bármilyen vadászati helyzetben gyorsan és pontosan észreveheti a vadat.
Átmérő42mm
Nagyítás 8x
Gyártó Swarovski
Kilépő pupilla 3mm, 5
Garancia 5 év
Betekintési távolság 19.2mm
Szürkületi érték 18, 3
Látómező (1000m-en) 137m
Látószög 61°
Dioptria kompenzáció 5/-7
VízállóságIgen
Kapcsolodó termékek, kiegészítők
Swarovski EL Range 10x42 nyomkövető asszisztens keresőtávcső
A termék aktuális áráról érdeklődni szíveskedjen!
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

FIGYELEM!
A vadaszfegyverbolt.hu -  honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag  fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!