Termékek  Vadász Optika Hőkamera előtétek és éjjellátó előtétek

Swarovski TM35 Hőkamera Előtét Előrendelhető!

Gyártó: Swarovski
Termékkód: swartm35
Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, az árváltozás jogát fenntartjuk!  Az üzemeltető nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árakért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő megjelő árakért!
A termék aktuális áráról érdeklődni szíveskedjen!
Előrendelhető

Swarovski TM35 Hőkamera Előtét - A tM 35 és a SWAROVSKI OPTIK céltávcsövek hatékony kombinációja 100%-ban megbízható találati pontot eredményez. Hozz helyes döntést, és lőj tökéletes pontossággal.
KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Fontos előny éjszakai vadászatkor: az eszköz a dőlésérzékelők információi alapján automatikusan be- és kikapcsol, a fényerőt pedig intelligens módon szabályozza, így az aktiválást követően a tM 35 minden pillanatban készen áll.
Black Hot / White Hot

A vadászati helyzettől függően válthatsz a White Hot és Black Hot módok között a részletek jobb megjelenítése érdekében.
tMA Adapter

A tMA  adapter segítségével a tM 35 könnyedén átalakítható kézi eszközből előtétté. A SWAROVSKI OPTIK céltávcső és a hőkamera előtét hatékony kombinációt alkot, amely nem igényel belövést, és 100%-ban megbízható találati pontot biztosít – minden egyes alkalommal.

A tM 35-höz tartozó, tMA adapter alumíniumból készül és hét méretben érhető el.


Kijelző: 2560×2048 AMOLED
Érzékelő: 320×256 12µm VOx
Látómező: 10,9×8,7 m/100 m
Nagyítás: 1x optikai / 4x digitális
Képfrissítési ráta: 60 Hz
Objektív: 35mm/f1.1
Üzemidő: 7 óra
Méretek: 170x54x80 mm
Súly: 495 g

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

FIGYELEM!
A vadaszfegyverbolt.hu -  honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag  fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!