-13%

Zeiss DTI 3/35 hőkamera

Gyártó: Zeiss
Termékkód: 527010-0000-000
Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, az árváltozás jogát fenntartjuk!  Az üzemeltető nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően, bárki számára felismerhető módon, hibásan feltüntetett árakért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő megjelő árakért!
1.147.000 Ft
999.900 Ft bruttó
( 787.323 Ft + 27% ÁFA)
Az ár 315 EUR árfolyamon kalkulált!
Elérhető

 Zeiss DTI 3/35 hőkamera - Hargita Jagd -  Igazodva az a piaci igényekhez, a Zeiss hosszas fejlesztést követően örömmel mutatja be idei újdonságát, a Zeiss DTI 3/35 hőkamerát. Mérföldkő ez mindannyiunk számára, hiszen a Zeiss eddig prémium optikáiról volt ismert, most azonban teljesen új vizekre evez. Úgy gondoljuk, szükséges és időszerű lépés volt a Márka részéről.


Szállítás: 2020. augusztus végétől

Pixelfelbontás: 384×288
Pixelméret: 17 mikron
Képfrissítési ráta: 50Hz
Kijelző típusa: LCOS
Nagyítás: 2,5x (Optikai +4x digitális)
Beépített memória: 8GB
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.

FIGYELEM!
A vadaszfegyverbolt.hu -  honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag  fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!